top of page
Obrázek autoraMarta Matušková, DiS., MBA

XDENT podporuje členy ADH ČR

Jak? XDENT nabízí "proplacení" hodnoty členského příspěvku, to znamená částky až 1500Kč za kalendářní rok formou zpětného načerpání v kreditu na služby od XDENT.


Jak postupovat?

  1. Zaplatím členský příspěvek ADH ČR - tím se stanu novým členem, nebo členství obnovím pokud již skončilo (pro obnovení stačí pouze zaplatit příspěvek, nemusím zasílat diplom). Obnovení nebo registrace nového členství ZDE. V případě, že členství mám platné, postupuji dle bodu níže.

  2. Zjistím si své členské číslo ve formátu ADH 000. Členské číslo naleznete na našich webových stránkách po přihlášení ve svém profilu (přihlášení - můj účet). Pokud zde své členské číslo nevidíte, kontaktujte prosím naši asistentku, Mgr. Terezu Hákovou asistentka@asociacedh.cz

  3. Pro uplatnění benefitu je nutné jít v programu XDENT do sekce Nastavení - Zaměstnanci - v osobních údajích zaměstnance s vlastním kalendářem je poslední kolonka "Identifikátor ADH" - sem napište unikátní číslo člena a informaci uložte.

  4. Po kontrole v systému a zaúčtování v následujícím měsíci naleznete ve svém účtu XDENT v sekci Můj účet - Moje faktury - Historie kreditu - aktualizaci s dobitým kreditem, jehož výše se Vám odečte z následující faktury.



Příspěvek lze uplatnit na každý kalendář, který využívá dentální hygienistka, členka ADH ČR. Pokud jeden kalendář v rámci účtu sdílí více DH, příspěvky se nesčítají.


Každý uživatel softwaru XDENT (DH zaměstnanec i OSVČ) získá tyto výhody ve formě proplacení úhrady členského poplatku v ADH ČR a to formou kreditu ve výši 1500Kč za kalendářní rok. Znamená to, že takto může čerpat bonus i Váš zaměstnavatel.


Vynaložená investice do zaplacení členství v ADH ČR pro dentální hygienistku se mu vrátí v podobě výhodnějšího a kvalitního vzdělávání pro členy asociace.

 

Systém každý měsíc kontroluje aktuálnost členství, pro uplatnění tohoto benefitu v plném rozsahu si hlídejte včas zaplacené členské příspěvky.

 

V případě potřeby kontaktujte XDENT podporu na tel: +420 474 777 111



#asociacedh#xdent#benefityadhcz#adhcz#

88 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page