Praktický kurz ergonomie a práce s nástroji s unikátní slevou pro členy ADH ČR

Aktualizováno: 24. 10. 2023

Pro příznivce vzdělávání se v oboru dentální hygiena, nabízí Jana Norkin, DiS. členům ADH ČR avizovanou slevu na podporu členské základny. Jedná se o 25% slevu pro absolventy a 50% slevu pro studenty na praktický kurz ergonomie a práce s nástroji.

Jak slevu získáte?

Po přihlášení do členské sekce v části STUDOVNA najdete unikátní kódy opravňující k využití této nabídky.

Po vytvoření objednávky na webu www.perios.cz/kurzy vložíte údaj do pole "slevový kód".

Tento kód lze uplatnit pouze na jednu osobu a je nepřenosný. Pokud chcete objednat více osob na praktický kurz, je potřeba vždy nové přihlášení jménem objednávajícího - člena ADH ČR. U studentů je nutné zaslat aktuální potvrzení o studiu.

Tato akce platí na všechny plánované kurzy až do května 2024!

Termíny budou uveřejněny postupně v kalendáři akcí na našem webu, první vypsaný termín je 1.12. 2023.

Praktický kurz ergonomie a práce s nástroji

Praktický kurz je určen pro začátečníky, studenty dentální hygieny a stomatology, kteří mají zájem si osvojit práci s nástroji pro detekci a odstranění zubního kamene.

Každý z účastníků má k dispozici sadu nástrojů PDT (USA), sondu UNC15/WHO, zrcátko ZIRC - které si odnese domů, nástroje pro ošetření všech zubů rozšířenou o poslední moláry ERM - extra reach mini, kyrety Gracey, univerzální Queen od Hearts, furkační kyrety O'Hehir, scalery rovné i mesiodistální, malé i velké.

Pro každého čeká adaptilní modelová hlava s depozitem na zubech, které věrně napodobuje zubní kámen. Vyzkoušíte si individuální lupové brýle Swiss Loupes nebo Q-Optics, které Vám nastavíme v den kurzu. Každopádně vlastní, individuálně nastavené brýle jsou nejvhodnější. Kdo je máte, vezměte si je s sebou.

Praktický kurz ergonomie a práce s nástroji

Zefektivníte si práci s nástroji jako jsou kyrety a srpky. Přesnou detekci subgingiválního depozita se naučíte s parodontální sondou WHO a UNC15. Pokud změníte postupy a zařadíte doporučované know how ve vaší rutině v ordinaci, nastane změna, která Vám práci usnadní a zrychlí, začne se Vám dobře pracovat, budete ergonomicky sedět, ale hlavně Vás přestanou bolet ruce, ramena, záda i oči.

Obdržíte vypracované materiály ve formě pracovního sešitu. Závěrem praktického kurzu je test znalostí, každý účastník, který splní nad 59% test obdrží certifikát o absolvování kurzu.

664 zobrazení0 komentářů